Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Je kunt me nu ook boeken met live band!

Je kunt me nu ook boeken met live band!

Zo vet, vanaf vandaag ben ik ook te boeken met een te gekke live band. Niemand minder dan de M&M Live Begeleidingsband zal voortaan met mij op tour gaan!

In de loop van de jaren heeft deze band een professioneel netwerk opgebouwd en ze werken op dit moment hard aan hun carrière. De band bestaat uit professionele beroeps- sessiemuzikanten.
M&M Band heeft al diverse artiesten begeleid o.a. Pearl Jozefzoon, Wolter Kroes, Dean Saunders, Henk Dissel, Roy van Iersel, Meike van der Veer, Nigel Brown, Valentijn Hoogwerf en nog veel meer.
Sinds 2014 is de ook M&M Live band omgetoverd tot het M&M Live Orkest voor de heren van Los Angeles the Voices. Vanaf 15 oktober a.s. gaat het M&M Live orkest mee op theatertour door heel Nederland met
deze heren.

Mijn management vroeg de bandleider Marvin Smith om een reactie: “Ik vind het te gek dat onze band zijn vaste begeleidingsband wordt. Sonny is een gedreven artiest die er gegarandeerd een show van maakt, en die hard werkt aan zijn carrière. Voor mij is het ook fijn als je met een artiest gaat werken die er net zo hard voor werkt als jij zelf. Hopelijk mogen Sonny Sinay & M&M Live band vele knallende shows brengen.”

De volledige bezetting van deze super band is:
Drums: Micky Fisser
Percussionist: Marvin Smith (band o.l.v.)
Bassist: Jelle Stokhof
Gitarist: Hanjo Fisser
Toetsenist: Davy Hitipeuw
Backing Vocal: Eveline Cocu
Backing Vocal: Laurens Hagens

Wij hebben er zin in!

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

augustus 11th, 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *