Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

The Voice Of Holland

The Voice Of Holland

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver!! Mijn Blind Audition kwam op tv! En wat was dit ongelofelijk spannend zeg.

Het winnen van The Voice Radio hield ook in dat ik een plek kreeg in de Blind Auditions van The Voice Of Holland. En omdat heel veel mensen dit hebben gehoord, kreeg ik heel vaak de vraag hoe die waren verlopen. En het enige wat ik dan kon zeggen was: “Je moet elke vrijdag blijven kijken, dan zal je het gauw genoeg zien”. Nou, gauw was het niet haha! Ik was namelijk de afsluiter van de Blind Auditions! Maar ergens is dat natuurlijk ook wel weer een eer ofzo.
Voor mij was het ontzettend spannend om daar weer te staan na vorig jaar. Vorig jaar kwam namelijk mijn ergste nachtmerrie uit! Ze drukten niet… Wel kreeg ik als commentaar mee dat ik echt pech had gehad en dat ik zeker door moest gaan! Want ik had het zeker in me! Na lang twijfelen heb ik mij toen dus opgegeven voor de radio variant van The Voice, “the voice radio”, en omdat ik die wedstrijd heb gewonnen stond ik dit seizoen weer tegen de 4 stoelen aan te zingen. Toen ik mijn auditie begon dacht ik aan vorig jaar en was ik toch een beetje bang dat nu hetzelfde weer zou gaan gebeuren. Maar gelukkig zat ik er goed naast, want in het eerste refrein drukte Marco Borsato! Ik was nu sowieso door!! Ik werd meteen rustiger en heb geprobeerd om er een goed optreden van te maken. Blijkbaar kwam dat over, want Ilse deLange en Trijntje Oosterhuis drukten ook! Ik wist niet wat me overkwam, maar toch bleef ik gefocussed omdat er toch nog 1 stoel omgedraaid stond. Ik moest en zou die nu ook omgedraaid krijgen! En in mijn allerlaatste noot gebeurde ook dat! Ik was zo ontzettend blij! Na alle lovende commentaren was het tijd om te gaan kiezen. En ik heb mijn gevoel gevolgd. Ilse zei precies de dingen die ik wilde horen, en ook qua muziekstijl lig ik toch het dichtst bij haar. Bovendien denk ik dat ik op dit moment het meeste van haar kan leren, ze heeft alles zelf gedaan en schrijft haar eigen liedjes. En dat zijn dingen waar ik in wil groeien! Het feit dat ze uit Almelo komt is natuurlijk heel grappig, maar natuurlijk was dat niet DE reden om voor Ilse te kiezen. En nu op naar de Battles!

Wil je zien hoe mijn auditie ook alweer verliep? Kijk dan gauw naar het volgende filmpje!

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

oktober 17th, 2013

Comments are closed.