Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Sonny Sinay naar finale ‘The Voice Radio’

Sonny Sinay naar finale ‘The Voice Radio’

Zanger Sonny Sinay is doorgedrongen tot de finale van het Radio 538 programma ‘The Voice Radio’. Woensdag ochtend bereikte Sonny met 36% van de stemmen een finaleplek van het radioprogramma, waardoor hij donderdag live in de uitzending de song ‘Euphoria’ ten gehore mag brengen.

Uit duizenden inzendingen werd Sonny als een van de veertien deelnemers geselecteerd voor de radio-uitzendingen. Van deze veertien deelnemers bleven er uiteindelijk vijf over welke in de finaleweek strijde om een eigen single en een optreden in Ziggo Dome tijdens het evenement Live38.

De vorige week wist hij met zijn versies van ‘Animal’ en ‘When I Was Your Man’ door te dringen tot de finaleweek en tijdens de halve finale van vandaag bracht Sonny Armin van Buuren’s hit ‘This Is What It Feels Like’ ten gehore, waarin hij dus een finaleplek voor de competitie wist te bemachtigen.

De finale van The Voice Radio is morgenochtend te horen tussen 8 en 9 uur op radio 538. Via SMS kunt u stemmen op uw favoriete kandidaat, en natuurlijk zou Sonny heel blij zijn met uw stem.

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

juni 19th, 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *