Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Sonny presenteert: Sonny & Friends

Sonny presenteert: Sonny & Friends

Op zaterdag 15 Juni vindt de eerste editie van het muzikale evenement Sonny & Friends plaats in Happerij en Tapperij de Apostel te Weert. Tijdens deze avond nodigt zanger Sonny Sinay bevriende artiesten uit om een optreden in akoestische setting te verzorgen.

Sinds de lancering van Sonny’s solocarrière, heeft hij wekelijks een nieuwe Youtube video online gezet. Hierin bracht hij ondersteund door gitarist Maurice Timmerman een bekende song ten gehore. Met ruim 70.000 views in een jaar bleken de Youtube video’s een hit, en besloot Sonny dat hij hier meer mee wilde doen.

Resultaat hiervan is Sonny & Friends, waarvan de eerste editie op 15 Juni plaatsvindt. Tijdens deze avond zullen The Voice of Holland deelneemster Annelie Reijnders, voormalig TV Limburg presentatrice Joes Boonen, voormalig Popstars deelneemster Kristel Roulaux en Beat IT-frontvrouw Femke Bleeker hun opwachting maken. Zij zullen allen, onder begeleiding van een akoestische gitaar of piano, bekende songs ten gehore brengen.

Muziek in haar puurste vorm, dat is waar Sonny & Friends voor staat. Tevens is dit een mooie gelegenheid voor de Limburgers om kennis te maken met Sonny Sinay, welke sinds 2012 woonachtig is in Weert. Sonny & Friends start om 22.00 uur en de entree is gratis.

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

april 18th, 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *