Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Sonny & Friends komt naar Twente

Sonny & Friends komt naar Twente

Eindelijk gaat het gebeuren! Vaak kreeg ik de vraag of Sonny & Friends niet naar Twente kon komen zodat mijn vrienden en bekenden uit Almelo en omgeving er ook eens bij konden zijn.
Nou ik heb dus goed nieuws, want het gaat gebeuren!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik The Voice Radio gewonnen op Radio 538. Zonder jullie hulp en steun was dit mij natuurlijk nooit gelukt. Dus ben ik gaan nadenken over hoe ik iets terug kan doen voor jullie, en toen kwam ik op het idee om Sonny & Friends naar Twente te halen. Over de locaties heb ik niet lang hoeven na denken. Proeflokaal België in Enschede en The Shamrock in Almelo zijn de perfecte locaties om dit evenement aan de Twentenaren te presenteren.

Op vrijdag 11 Oktober zal Sonny & Friends plaatsvinden in Enschede en op zaterdag 26 Oktober in Almelo en de entree is helemaal gratis! Er zullen bij allebei de edities verschillende gastartiesten zijn dus het zijn echt twee totaal verschillende events! Ik hoop jullie allemaal te zien op beide dagen, en neem natuurlijk zoveel mogelijk vrienden en bekenden mee en dan maken we er samen 2 leuke feestjes van!

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

juli 16th, 2013

Comments are closed.