Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Smule User Spotlight

Smule User Spotlight

Zo nu en dan zet Smule één van hun miljoenen gebruikers in de User Spotlight. Dit doen ze omdat ze de gebruiker waarderen, goed vinden en supportive vinden!

Tot mijn grote vreugde ben ik afgelopen week gekozen voor de Smule User Spotlight! Ik werd hierdoor kort geïnterviewd zodat de mensen mij een beetje leren kennen. Dit heeft mij ook weer extra volgers opgeleverd. Momenteel zit ik al over de 5000 volgers wereldwijd in amper 3 maanden tijd! Superleuk toch?!

Bekijk en lees HIER het interviewtje!

Benieuwd naar mijn duetten op Smule? Check hieronder één van de filmpjes of ga naar mijn YouTube kanaal en check mijn speciale Smule Duets afspeellijst.

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

augustus 13th, 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *