Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Première Dinnershow Pandora

Première Dinnershow Pandora

Op zondag 18 Oktober was het zover, de grote officiële première van Dinnershow Pandora.

Na maanden hard repeteren en na diverse try outs was het 18 Oktober eindelijk zover. De grote première van Dinnershow Pandora, en man wat was het spannend. Natuurlijk waren we zelf al overtuigd van de show, we zagen tijdens de try outs namelijk al hoe enthousiast het publiek reageerde maar toch is het wel ff anders als je voor een zaal staat vol met pers en BN-ers die er allemaal verstand van hebben. Met knikkende knietjes begonnen we aan de opening met knalnummers als Mesmerized, Get the party started en Bang Bang, maar al gauw werd de spanning omgezet naar enthousiasme en adrenaline want wat ging iedereen uit zijn dak! De rest van de show verliep dus ook echt supergoed en de energie die wij vanuit de zaal kregen was magisch! Wij waren dus erg blij met onze officiële Première maar toch was het wel spannend hoe de recensies zouden zijn.

Bekijk hieronder een recensie over Dinnershow Pandora:
Door Marit van Eisden op www.theaterparadijs.info

Omtrent de mythe van Pandora is in Studio 21 te Hilversum een fonkelnieuwe dinnershow te zien. Een avond vol verleiding, passie, zang en dans. Maar bovenal een avond waarin alle zintuigen geprikkeld worden en op scherp worden gezet.

De show bestaat uit drie delen. Als het publiek in de sfeervolle eetzaal, die is omgetoverd tot nachtclub, heeft plaatsgenomen, begint het eerste deel van de show, de kennismaking met Pandora. Met ‘Get this party started’ van Pink is de toon meteen gezet. En passend bij Pandora, de nieuwsgierigheid naar de rest van de avond is meteen gewekt. Hierna volgt het voor- en tussengerecht en krijgen we tevens een bijzondere acrobatische act, uitgevoerd door Leroy Kemper en Charlotte Lucas, voorgeschoteld.

Na het malse hoofdgerecht gaat de hoofdshow van start. Pandora neemt ons op verleidelijke wijze mee op avontuur, een muzikale reis over de wereld. Zij laat ons kennismaken met onder meer Las Vegas, Egypte, India, Frankrijk en Italië. Overal zijn weer nieuwe dingen te ontdekken. In elk land laten de solisten bekende nummers horen, waarvan sommige in een nieuw jasje zijn gestoken. De dansers en solisten zijn telkens bijpassend gekleed in prachtige kleding die net als de muziek en de dans passen land. Ook het decor wordt in deze korte verhaaltjes meegenomen door middel van graphics en bijzondere en soms spectaculaire verlichting. Dit maakt het plaatje compleet en zorgt bij elk nummer voor een nieuwe verrassing.

Michelle Splietelhof kruipt in de huid van Pandora. Zij wordt bijgestaan door het vocale geweld van April Darby en Dewi Pechler. Alle drie de dames beschikken over een indrukwekkend stemgeluid. Roy van Iersel, Roman van der Werff, Sonny Sinay en Laurens Hagens zijn de mannelijke solisten en doen zeker niet onder voor hun vrouwelijke collega’s. Zij worden tijdens de show begeleid door een geweldig showballet. Het combo Diederick Ensink en Sebas Wolfensberger zorgen tussen de gangen door voor muzikaal vermaak.

Aan verleiding deze avond geen gebrek. Zijn het niet de sensuele optredens met schaars geklede dames, dan is het wel het heerlijke eten wat niet te weerstaan is. Maar ook de paaldans act waarbij danser Leroy uit de kleren gaat, doet de vrouwenharten deze avond sneller kloppen. En net als het ‘te’ heet begint te worden, worden we afgekoeld met de hit uit de film ‘Frozen’. Met een zeer sterke uitvoering van ‘Let it go’ zorgen Splietelhof en Darby voor een kippenvel moment.

En als je tot nu toe alle verleiding hebt kunnen weerstaan, dan heb je het toetje nog niet gegeten. Een overheerlijke Pandora’s box van pure chocolade gelaagd met passiegelei en karamel krokant geserveerd. Om je vingers bij af te likken!

Na het eten en de show is het nog lang geen tijd om naar huis te gaan, want dan mag je zelf nog even met de voetjes van de vloer op de bruisende afterparty.

Arrangementen voor de Dinnershow Pandora zijn er in verschillende soorten en beschikbaar in verschillende prijzen.

Wil je graag bij een dinnershow aanwezig zijn? Ga dan snel naar www.dinnershow.nl/tickets en reserveer uw plaatsen. Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden om je daar te zien! 🙂

Foto: Roy Beusker

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

november 10th, 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *