Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Ontmoeting met Anastacia

Ontmoeting met Anastacia

Nadat het filmpje van Anastacia en mij Viral is gegaan twee jaar geleden hebben we elkaar afgelopen zondag mogen ontmoeten tijdens Bospop in Weert!

Twee jaar geleden kwam Anastacia op de app Smule Sing! en ze zong haar single “I’m outta love” in zodat haar fans met haar konden zingen. Aangezien ik Anastacia echt te gek vind heb ik haar meteen gejoined. Ze straalde zoveel energie en positiviteit uit dat het voor mij niet moeilijk was om in diezelfde flow te komen.

Een aantal dagen later keek ik tijdens de repetities van Dinnershow Pandora op mijn telefoon en ik zag dat ik was getagged door Anastacia op Facebook. Ze had ons duet gezien op Smule en ze was zo enthousiast dat ze het filmpje meteen heeft gedeeld. Dit was natuurlijk ontzettend gaaf! Inmiddels heeft het filmpje al bijna 2 miljoen views bereikt op Facebook.

Een aantal dagen geleden kreeg mijn management een telefoontje van Weert de Gekste. Zij en Bospop vonden het een onwijs gaaf idee om een ontmoeting te regelen tussen Anastacia en mij naar aanleiding van ons filmpje en ze waren benieuwd of ik er ook voor open stond. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. En afgelopen zondag was het dus zover. Voor haar optreden had Weert de Gekste een interview met Anastacia en tijdens het interview hebben ze haar het duet laten zien en na het filmpje kwam ik er stiekem bij zitten. Het was zo’n warme ontmoeting! Ze knuffelde me en wilde meteen alles van mij weten. Ze vroeg of ik getekend was bij een label en wat ik op het moment allemaal deed. Ze zag veel potentie in mij en ik moest NOOIT opgeven. Zij had immers ook pas op haar dertigste haar eerste deal getekend. Ze heeft me veel verteld en meegegeven waar ik absoluut veel mee kan. En achteraf werd mij zelfs om mijn telefoonnummer en email gevraagd. Laten we dus hopen dat dit verhaal spoedig een staartje zal krijgen. Anastacia is absoluut 1 van de warmste, oprechte en inspirerende vrouwen die ik ooit heb mogen ontmoeten.
Haar woorden betekenen dus ook enorm veel voor me.

Wil je de ontmoeting zien? Kijk dan naar onderstaand filmpje.

En klik hier voor het volledige duet van Anastacia en mij:

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

juli 11th, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *