Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Hele fijne feestdagen en een goed 2014 gewenst!

Hele fijne feestdagen en een goed 2014 gewenst!

Wat een jaar was 2013 voor mij. The Voice Radio gewonnen, in een uitverkocht Ziggodome gezongen, 4 coaches laten draaien bij The Voice of Holland. Toch een goed begin van mijn solocarriere?!

Na behoorlijk wat tegenslagen te hebben gehad de afgelopen 2 jaren was 2013 een geweldig jaar voor mij waardoor ik weer ontzettend gemotiveerd ben geraakt om er weer keihard tegenaan te gaan. In juni won ik geheel onverwachts The Voice Radio op radio 538 bij Evers Staat op. Ik had nooit maar dan ook echt nooit verwacht dat ik een wedstrijd/talentenjacht kon winnen waar er alleen maar werd beoordeeld op mijn stem. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. En dat was net het zetje wat ik nodig had op dat moment. Door het winnen van The Voice Radio mocht ik o.a. in een uitverkocht Ziggodome zingen. Dit is toch de droom van iedere artiest? Het is niet te beschrijven wat je op dat moment voelt als je daar staat en je de mensen ook nog meekrijgt met het liedje wat je op dat moment zingt.

Daarna kwam het volgende avontuur. Door het winnen van The Voice Radio werd ik automatisch geplaatst in de Blind Auditions van The Voice Of Holland. En man wat was dat toch spannend! Waar vorig jaar niemand draaide, draaiden ze nu alle 4! En dit was toch zo’n overwinning voor mij! Eigenlijk had ik voor mijn gevoel toen al gewonnen. En het bewijst maar dat de aanhouder wint! Mijn doel was om mijn carrière van de grond te krijgen maar daarnaast ook om mensen te inspireren om je droom nooit op te geven, hoe vaak je ook “op je bek gaat”! Mijn avontuur op tv hield op bij de battles, maar in werkelijkheid begon het toen pas allemaal voor mij. Ik heb mezelf goed laten zien aan Nederland en nu is het aan mij om er iets mee te gaan doen. En ik kan jullie vertellen dat ik hard aan het werk ben om vanuit hier weer verder te groeien. Dus hou mij vooral in de gaten de komende tijd. Naast een carrièreboost heb ik in dit programma ook geweldige mensen leren kennen waar ik een aantal goede vriendschappen aan heb overgehouden. Ik ben dus erg dankbaar voor deze tijd.

Maar zonder jullie support had ik het nooit zover kunnen schoppen. Dus bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie vertrouwen in mij en voor jullie steun. Ik besef maar al te goed dat ik zonder jullie support niet de artiest kan zijn die ik nu ben. Ik hoop dat het voor jullie ook een mooi jaar is geweest en mocht dat niet zo zijn laat mijn verhaal dan een inspiratiebron zijn. Het cliché dat er na regen zonneschijn komt klopt dus echt! Zolang je er zelf maar in gelooft.

Voor nu wens ik jullie ontzettende fijne feestdagen en een goed, gezond, gelukkig en succesvol 2014 toe.

Liefs,
Sonny

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

december 23rd, 2013

2 Comments

  1. Lashawn says:

    Nice weblog here! And I wish you Merry Christmas!

  2. Angelique says:

    Met of zonder the voice of holland jij komt er wel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *