Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Helaas zit The Voice of Holland er voor mij op

Helaas zit The Voice of Holland er voor mij op

Hallo lieve mensen. Ik wil via deze weg iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor alle reacties die ik heb mogen ontvangen en die nu nog steeds binnenstromen. Overweldigend! En het doet me zo ontzettend goed allemaal. Het is jammer dat ik niet door ben, maar het is niet het einde van de wereld.

Ik heb een plek gewonnen in The voice of Holland omdat ik The voice radio heb gewonnen, en daarom ben ik dankbaar voor alle tijd die ik daar heb mogen doorbrengen. Ilse was een supercoach tijdens TVOH en het mooie is dat ze me ook blijft steunen en coachen! Dus het blijft de beste keuze ever en ik ga nog veel aan haar hebben!
Ik blijf Roy en de rest van mijn team uiteraard steunen, want het zijn stuk voor stuk geweldige mensen. Wat je aan het einde van mijn Battle zag was pure emotie en teleurstelling, en bedoelde er zeker niet mee te zeggen dat ik het een ander niet gun. Integendeel! Ik denk dat je verder komt als je elkaar helpt en support. Haal kracht uit elkaar en leer van elkaar om beter te worden. Ik wil iedereen dan ook vragen om niet Roy of Ilse persoonlijk aan te vallen. Het is een spel en ik trok helaas aan het kortste eind. Mijn tijd komt zeer binnenkort en ondertussen ben ik er voor mijn team! Want eens team Ilse, altijd team Ilse. We steunen elkaar door dik en dun.

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

november 13th, 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *