Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Tape act met danseressen

Tape act met danseressen
Tijdsduur
Tape act 1 x 30 min.
Info
Inclusief 2 of 4 danseressen

Sonny Sinay is een artiest in elke vezel van zijn lichaam. Als winnaar van The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538 en zijn deelname aan seizoen 4 van The Voice of Holland heeft Sonny veel bekendheid gekregen.

In 2013 won Sonny The Voice Radio bij Edwin Evers op radio 538. Een talentenjacht winnen waarbij je echt alleen op je stem wordt beoordeeld, een droom werd voor Sonny werkelijkheid. Als winnaar mocht Sonny onder andere optreden voor 17.000 mensen in een uitverkocht Ziggodome.

Met het winnen van The Voice Radio kreeg hij ook een plek in The Blind auditions van The Voice of Holland 4. Hier liet hij 4 stoelen draaien en kwam hij uiteindelijk in team Ilse de Lange tot aan the battles. Het winnen van The Voice Radio en zijn deelname aan The Voice of Holland hebben Sonny’s carrière een boost gegeven.

Sonny maakt van zijn optreden een ware beleving door het publiek niet alleen te raken met zijn overtreffelijke stemgeluid, hij maakt er samen met zijn 2 danseressen ook echt een show van. In zijn repertoire zitten nummers van onder andere Bruno Mars, Waylon, Stevie Wonder & Alain Clark.

Facebook comments

comments