Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Dinnershow Pandora

Dinnershow Pandora

Vanaf september zal de nieuwe Dinnershow Pandora de opvolger worden van het succesvolle 21 on Air in Studio 21 in Hilversum. Inmiddels is bekend gemaakt dat de cast zal bestaan uit Michelle Splietelhof (Zorro, Saturday Night Fever, Sister Act)), April Darby (Sister Act), Dewi Pechler (Idols 1, Hair), Roman van der Werff (Moeder, Ik Wil Bij de Revue, Jersey Boys, Saturday Night Fever, Zorro, Petticoat, Joseph), Roy van Iersel (Tarzan, Joseph, Legally Blonde) en Sonny Sinay (winnaar van The Voice Radio en bekend van The Voice Of Holland), een muzikaal combo bestaande uit Diederick Ensink (Jeans, Een avond met Dorus) en Sebas Wolfensberger en het Holland Showballet van 12 danseressen en 6 dansers.

De eerste show is te zien op 12 september in Studio21 te Hilversum. Dinnershow Pandora is een complete avond uit vol herkenbare muziek in verrassende bewerkingen, uitgevoerd door solisten, dansers en variété acts. Michelle Splietelhof is in haar rol als Miss Pandora tevens host van de avond.

Het concept van de show is bedacht en gecreëerd door Maurice Wijnen. De muziek van Eric van Tijn en de choreografieën van Marc Forno maken de show compleet.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment is trots op het resultaat: “De Dinnershow in Studio21 is door de jaren heen een begrip geworden in de entertainmentindustrie. Het creatieve team is er met de show Pandora geweldig in geslaagd om het begrip Dinnershow naar een hogere dimensie te tillen. Tijdens de show zullen gasten zien dat Pandora’s box, hoewel de mythe anders doet vermoeden, een onuitputbare bron van onvergetelijke verrassingen is.”

Speciaal voor Dinnershow Pandora ondergaat Studio21 deze zomer een verbouwing. De eerste shows zijn in september en de grote première van de Dinnershow Pandora vindt in oktober plaats.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment: “De afgelopen 20 jaar is de Dinnershow uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule voor een complete avond uit. Met z’n tweeën, met familie en vrienden, of met relaties en medewerkers. In het najaar presenteren wij alweer de zevende show, gebruikmakend van de nieuwste technologische hoogstandjes, waaronder het grootste LED-scherm van Nederland.”

Bekijk hier de teaser van deze nieuwe spectaculaire dinnershow:

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

juli 23rd, 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *