Reason for Breathing
16 May 2014 | Pop

Nieuws

Aanstaande zaterdag: Sonny & Friends

Aanstaande zaterdag: Sonny & Friends

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan vindt namelijk de eerste editie van het nieuwe muzikale concept ‘Sonny & Friends’ plaats in Happerij & Tapperij De Apostel te Weert.

Na zijn deelname aan programma’s The Voice of Holland en Idols en een plek in de boyband IDSF – waar ook GTST-acteur Ferry Doedens en The Voice of Holland finalist Ivar Oosterloo deel van uitmaakten – besloot Sonny Sinay zich in 2012 te richten op zijn solo carrière. Samen met zijn gitarist Maurice verzorgde Sonny de afgelopen maanden veel besloten optredens, en met ‘Sonny & Friends’ wil hij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met zijn stem.

Voor deze eerste editie heeft Sonny Sinay een aantal te gekke muzikanten uitgenodigd, welke begeleid door toetsenist Baer Traa, gitarist Maurice Timmerman en percussionist Olivier de Jong bekende songs van anderen ten gehore brengen. Zo zullen The Voice of Holland deelneemster Annelie Reijnders, voormalig TV Limburg presentatrice Joes Boonen en voormalig Popstars deelneemsters Kristel Roulaux en Simone Nijssen hun opwachting maken.

Uiteraard zullen Sonny en zijn gitarist Maurice zelf ook een aantal songs ten gehore brengen. Muziek in zijn puurste vorm, dat is waar Sonny & Friends voor staat. Tevens is dit een mooie gelegenheid voor de Limburgers om kennis te maken met Sonny Sinay, welke sinds 2012 woonachtig is in Weert.

Facebook comments

comments

Sonny Sinay

juni 11th, 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *